8 Mart 2013 Cuma

Pratik Kurtarıcılar

Ne yalan söyleyeyim evlenmeden önce akşam yemek yeme gibi bir olayım yoktu. Avrupa-Anadolu yakası arasında mekik dokuduğumdan,akşam geç geldiğimden ve bekar olduğumdan akşam yemek yapayım oturayım yiyeyim demiyordum:) evlendikten sonra yemek yapmak zorunda kaldım ve her akşam krallara layık sofra olmasa da eşimin ve kendimin karnını doyuracak bir şeyler hazırlamak durumundaydım(bence evlilikte kilo alma sebeplerinden biri) Çalışan insanlar için gerçekten çok zormuş hem çalışıp hem ev işi ve yemekle uğraşmak. Bu kadar zor olması beni pratik kolay çözümler arayışına itti.(Annem üşengeçten iş öğren derdi:)) Belki de bir çok kişinin bildiği ama benim muhtaç kalınca bulduğum Superfresh Tatlı Beyaz Soğan. İnanılmaz pratik hele hele benim gibi yemek yaparken iki gözü iki çeşme ağlayan insanlar için hayat kurtarıcı. Paket 450gr.lık. Gözünüze küçük gelebilir,aldanmayın. 1 paket ile çok rahat 6-7 çeşit yemek yapmama yetiyor. Üstelik çözülmesini beklemeden kullanabiliyorsunuz.

 Diğer hayat kurtarıcılarım annemden:) dondurulmuş barbunya, dondurulmuş bezelye, dondurulmuş börekler:)   Çok fazla misafir ağırlamayı sevdiğimizden dondurucumda bulunan gıdalar benim için çok pratik oluyor. Superfresh ve benzeri dondurulmuş gıda markalarının dondurulmuş her türlü sebze, sebze mixleri, börek, pastalarınız için meyve çeşitleri mevcut. Anneniz hazırlamıyorsa bunlardan faydalanabilirsiniz:)

2 yorum:

  1. superfreshin peynirli böreğini aldık eşimle
    kardeşim börek 1saat20dakkada anca pişti ama içi hala hamur üstüne üstlük tadı berbeattı ve vıcık yağlıydı aman yemediysen o önerme listesinden böreği çıkar kimse boşuna 10küsur lira vermesin.;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet börekten yana öyle bir şikayet söz konusuymuş ancak şimdi yenilemişler sanırım yenilenen lezzet adıyla çıkmış üstelik ıspanaklısını da yapmışlar bir şans daha verilebilinir belki:)

      Sil