10 Mart 2013 Pazar

Tanrı Daima Tebdil-i Kıyafet Gezer

4 ayda bitirebildiğim uzatmalı kitabım:) iş eş ev arasında bir türlü okumaya fırsat bulamıyorum. tabii ki iş bahane oturup tv izleyeceğim yerde kitap okuyabilirim ama evde biri varken pek okuyamıyorum. eşim yurtdışına çıktıkça ben de kitap okuyorum:) nihayet dün akşam bitirdim hatta başka bir kitaba başladım.
Bu kitaba yapılmış yorumlardan çok etkilendim. Öyle ki işten dolayı mutsuz olan hayatıma yeni bir bakış açısı getirir ben de mutluluğu yakalarım belki diye düşünerek hemen sipariş ettim. İntihar etmek üzere olan bir adamla onun intihar etmesini engelleyen ve çeşitli deneyimlemelerle hayatta yol gösteren bir adamın ilişkisi üzerine. Benim için hayal kırıklığı oldu. Kendime dersler çıkardığım noktalar olmadı değil ama yetmedi. Sonu ise hiç ummadığım bir şekilde bitti. Tavsiye eder miyim,ederim. akşamları yatmadan önce 3-5 sayfa okuyarak kafanızı dağıtabilirsiniz. Bu arada kitaplarımı www.dr.com.tr sitesinden alıyorum. Birden fazla kitap alacaksanız gerçekten çok uygun fiyata geliyor.


5 yorum:

  1. Bu kitap benim içinde tam bir hayal kırıklığıydı. Neyseki sen bitirebilmişsin ben o kadar bile dayanamadım.

    YanıtlaSil
  2. evet ısrarla bitirmeye çalıştım ama maalesef yorumlarla kitabın pek alakası yokmuş.

    YanıtlaSil
  3. Ben hala btiremedim:)
    Kaldırıp koydum kütüphaneye öylece:)
    Bahsettiğin site ilgimi çekti,hemen bakıcam oraya, ne kadar uyguna gelirse o kadar çok kitap alabilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu kitap konusunda yalnız olmadığımı bilmek güzel:) şuan sitede 50tl üzeri kargo ücretsiz kampanyası var. 18tl civarı olan kitaplar 3-4 lira daha düşük. 1den fazla kitap alımları için çok uygun, her daim piyasaya göre daha ucuz.

      Sil
  4. Merhaba blognu beğendim izlemeye aldım.Bende sizi blogma bekliyorum umarım kırmaz katılırsın sevgiler:))

    YanıtlaSil