15 Haziran 2012 Cuma

Mobilya Sorunsalı

evin telaşı hala bitmedi. evin porjelendirmesini mimar yapınca ve koltuk hariç tüm mobilyalar yapılıyor olduğundan her ne kadar mimarın çizimini görmüş de olsak mobilyalar eve geldiğinde bizim için sürpriz olacak. nitekim mutfak dolaplarımız takılmışken ahşabındaki tonlamalar istediğimiz gibi olmadığı için dolaplar sökülüp tekrar yapıldı ve nihayet dün takıldı büyük bir çoğunluğu. nişanlım eve nasıl gittiğini hatırlamıyormuş tüm gün midesine kramplar girmiş:)bu kadar stres yapmaya değmeyecek bişey de olsa düğüne 1 ay kala bu tür aksilikler acaip sinir bozuyor.
evimiz krem,bej,kahverengi ağırlıklı bir ev olacak.son derece renksiz biraz italyan tarzda:)zaten mobilyaların yapılma olayı da buradan çıktı. gittiğimiz her mobilyacıda beyaz lake tarzı mobilyalarla karşılaştığımız için ceviz mobilyaların olduğu lazzoni gibi mağazalarda fiyat kalite performansı çok yüksek olmadığı için gerçek ağaç kaplama yaptımaya karar verdik.mutfak ve banyo dolapları içi kahverengileştirilmiş meşe ağacından.diğer tüm mobilyalarımız ise ceviz ağacından yapıldı,yapılıyor.
duvarımız uzun bir duvar olduğu için standartları 2,25-2,40 olan koltuklar küçük geldiği için hazır olarak tek bulabildiğimiz koltuk Doğtaş pearl serisinden 2,80 cmlik 4 kişilik koltuğu oldu.  2,20m lik 3 kişilik koltuktan ve luna berjerinden aldık. mobilyalar yapılıp ev yerleştikten sonra fotograflarla buradan paylaşacağım:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder